Forssan Kunnossapitotekniikka
In English   Suomeksi

:: ARTTURI

Artturin kunnossapitokortisto

Suomen suosituin kunnossapidon- ja materiaalihallinnan toiminnanohjausjärjestelmä. Artturi on suomalaisen Solteq Oyj:n tekemä helppokäyttöinen ja monipuolinen kunnossapito- ja materiaalihallintaorganisaatioiden toiminnanohjausjärjestelmä, johon on tarjolla sekä Windows- että www-selainkäyttöliittymä. Artturi täyttää ISO 9001:n asettamat vaatimukset tuotannon jatkuvan suorituskyvyn turvaamiselle ja on siten toimiva työkalu moderniin ISO 9001 -vaatimusten mukaiseen toimintaan. Artturiin on tehty useita erilaisia rajapintaliityntöjä mm. SAP/R3 -ympäristöön, jolloin materiaalitiedot ja -tapahtumat siirtyvät reaaliaikaisesti järjestelmien välillä molempiin suuntiin. Ohjelmisto voidaan asentaa Windows -koneelle tai erilaisiin lähiverkkoympäristöihin. Tietokantana voidaan käyttää joko Oraclea tai Microsoft SQL Serveriä.

Artturi on saatavana seuraavilla kielillä: suomi, englanti, ruotsi, viro ja venäjä.

:: POWERMAINT

Kuva painolinjastosta

PowerMaint on helppokäyttöinen ja monipuolinen kunnossapito- ja materiaalihallintaorganisaatioiden toiminnanohjausjärjestelmä, johon on tarjolla sekä Windows- että www-selainkäyttöliittymä.

:: SMARTCOLLECT

SmartCollect on Solteq Oyj:n tekemä internetin kautta käytettävä ohjelmisto investointiprojektien yhteydessä kunnossapitoon ja materiaalihallintaan liittyvän tiedon keräämiseen suoraan toimittajilta ja suunnittelutoimistoilta.